Hoe werkt VIAnatasha

VIAnatasha werkt volgens een stappenplan. En u bepaalt zelf hoeveel stappen u samen met mij wilt gaan maken.

Inventariseren

Wensen & ideeën

Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek inventariseer ik al uw wensen, gedachten en ideeën

Meten

Ik zal de desbetreffende ruimte inmeten. Of bij een nog te creëren ruimte op basis van een schets de afmetingen doornemen.

 

Moodboard & plattegrond

Samen met mijn visie op de ruimte ontstaat er een voorontwerp, welke bestaat uit een moodboard en een concept tekening van de plattegrond.

 

Ontwerpen

Ontwerp

Na het verzamelen van uw feedback komt er een definitieve plattegrond en zullen keuzes gemaakt worden met betrekking tot de te gebruiken materialen, kleuren en meubilair.

 

Detaillering

Het is van belang dat uw wensen duidelijk op papier komen zodat de uitvoerende partij (aannemer, elektricien, etc.) weet wat er met gebeuren. Niets is zo vervelend om tijdens de verbouwing concessies te moeten doen omdat er over bepaalde zaken niet is nagedacht.

Inkopen

Offerte

Heeft u al een uitvoerende partij of gaan we samen bij diverse partijen offertes aanvragen? Samen zullen we de plannen voorleggen en toelichten aan de (diverse) uitvoerende partijen.

 

Materiaal & meubilair

Gaat het niet om een verbouwing, maar om de inrichting van een ruimte? Ik kan de inkoop van het materiaal (wand-, raam- en vloerafwerking) en meubilair voor u verzorgen. Ik werk voor en met u en ben niet gebonden aan een specifieke winkel.

 

Realiseren

Inrichting

Als het gaat om de inrichting van een reeds bestaande ruimte dan zorg ik er voor dat alle afwerkingen gereed zijn en de meubels en accessoires op zijn plek staan.

 

Verbouwing

Bij een verbouwing zal ik de regierol op mij nemen en op locatie de voortgang en kwaliteit van de uitvoering bewaken. VIAnatasha is voor u de schakel tussen alle meewerkende partijen en voor u het enige aanspreekpunt.