W e r k w i j z e

VIAnatasha werkt volgens een stappenplan. En u bepaalt zelf hoeveel stappen u samen met mij wilt gaan maken.

Stap 1
Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek zal er een voorontwerp door mij opgesteld worden. Ik inventariseer al uw wensen, gedachten en ideeën en zal de desbetreffende ruimte inmeten. Of bij een nog te creëren ruimte op basis van een schets de afmetingen doornemen. Samen met mijn visie op de ruimte ontstaat er een voorontwerp, welke bestaat uit een moodboard en een concept plattegrondtekening.

Stap 2
Na het verzamelen van uw feedback op het voorontwerp zal er een definitieve plattegrond tekening gemaakt worden en zullen er keuzes gemaakt worden welke betrekking hebben op de te gebruiken materialen, kleuren en meubilair.

De plattegrond tekening zal tot in detail uitgewerkt worden en er wordt een perspectieftekening aan het geheel toegevoegd.

Stap 3
Tijdens stap 3 zal er dieper ingegaan worden op de detaillering. Denkt u aan bijvoorbeeld de lichtpunten en een daarbij behorend elektraplan. In deze fase is het van belang dat uw wensen duidelijk op papier komen te staan zodat de uitvoerende partij (aannemer, elektricien, etc.) niet voor verrassingen komt te staan. Niets is zo vervelend om tijdens de verbouwing concessies te moeten doen omdat er in deze fase niet goed over bepaalde zaken is nagedacht.

Gaat het in uw geval niet om een verbouwing maar om de inrichting van een bestaande ruimte? Dan kan ik voor u de inkoop van het benodigde materiaal (bijvoorbeeld wandafwerking, raamdecoratie en vloerafwerking) en meubilair verzorgen. Ik werk voor en met u en ben niet gebonden aan een specifieke winkel. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos.

Stap 4
Heeft u al een uitvoerende partij gekozen of gaan we samen bij diverse partijen offertes aanvragen? Met elkaar zullen we de detailleringstekening voorleggen en toelichten aan de (diverse) uitvoerende partijen.

Stap 5
Als het gaat om de inrichting van een reeds bestaande ruimte dan zorg ik er voor dat alle afwerkingen gereed zijn en de meubels en accessoires op zijn plek staan.

Bij een verbouwing zal ik de regierol op mij nemen en op locatie de voortgang en kwaliteit van de uitvoering bewaken. VIAnatasha is voor u de schakel tussen alle meewerkende partijen en voor u het enige aanspreekpunt. U bent dus geen waardevolle tijd kwijt om op locatie aanwezig te zijn maar u heeft wel de garantie dat alles volgens plan uitgevoerd wordt.