Natasha Boogaard

Gepassioneerd binnenhuis architect

Mijn naam is Natasha Boogaard, gepassioneerd binnenhuisadviseur. Alles wat met woningen, gebouwen, huisvesting, interieur en architectuur te maken heeft, daar is mijn aandacht. Ik ben ook niet voor niets al jarenlang gecertificeerd woningmakelaar. En de kennis en ervaring die ik in dit leuke vak heb opgebouwd komt uitermate goed van pas om u het juiste interieuradvies te geven.

Een ruimte en de inrichting moeten kloppen en een geheel vormen. Maar het moet natuurlijk wel passen bij de mensen die er wonen en/of werken. Dit wordt bereikt als alle elementen vanuit eenzelfde visie (= uw stijl) zijn ontworpen en er goed nagedacht is over het gebruik van de ruimte en de loop- en zichtlijnen duidelijk in kaart zijn gebracht. Als binnenhuisadviseur zorg ik er voor dat de juiste balans hierin gevonden wordt zodat de ruimte de juiste sfeer ademt en het u een goed gevoel geeft.

Qua stijl word ik blij van elegant chic, praktisch en met een vleugje ‘stoer’. Maar iedereen heeft zijn eigen stijl, u ook! En uw persoonlijke voorkeur en wensen zullen dienen als mijn uitgangspunt. In de uitvoering en begeleiding sta ik bekend om mijn no-nonsense en persoonlijke aanpak.

Wilt u met mij kennismaken? Leuk!

Laten we dan snel een vrijblijvende afspraak maken.

Tot ziens,

Natasha Boogaard
e-mail: info@vianatasha.nl
tel: 06-11306501

  • Natasha Boogaard
    Natasha Boogaard