Uitbreiding hoekwoning

In samenwerking met de aannemer is de indeling van deze imposante hoekwoning in Amstelveen ontstaan. Er is een uitbouw aan de achterzijde en een aanbouw aan de zijkant, beide over meerdere verdiepingen, gerealiseerd. Intern diende de gehele woning door de enorme toename van het aantal vierkante meters opnieuw ingedeeld te worden. De woning telt vier verdiepingen met op de onderste verdieping een zeer royale eetkeuken met toegang naar de tuin.

Ook bevindt er zich achter de verborgen deuren in de keukenwand een separate werkkamer en een volwaardige badkamer. De riante woonkamer is op begane grond gesitueerd en heeft geweldig groen uitzicht over een heempark. Op de bovenste verdiepingen zijn 5 slaapkamers en 3 badkamers gerealiseerd, waaronder een master bedroom met royale inloopkast en een en suite badkamer.

ONTWERP

De indeling en de afwerking van de 4 badkamers en 4 toiletten zijn ook door VIAnatasha ontworpen. In de toiletten en de master badkamer zijn op maat gemaakte wastafelmeubels geplaatst. Gezien het aantal verdiepingen moest de nieuwe indeling praktisch zijn maar de woning moest ook een internationale, moderne sfeer ademen.

RESULTAAT

En het resultaat heeft zijn vruchten afgeworpen. Binnen een zeer korte tijd heeft deze fantastische familiewoning nieuwe bewoners gevonden. VIAnatasha wenst dit Engelse gezin ontzettend veel woonplezier in dit geweldige familiehuis!

Gerelateerde projecten