Imposante hoekwoning in Amstelveen

Uitbreiding hoekwoning


In samenwerking met de aannemer is de indeling van deze imposante hoekwoning in Amstelveen ontstaan. Er is een uitbouw aan de achterzijde en een aanbouw aan de zijkant, beide over meerdere verdiepingen, gerealiseerd. Intern diende de gehele woning door de enorme toename van het aantal vierkante meters opnieuw ingedeeld te worden. De woning telt vier verdiepingen met op de onderste verdieping een zeer royale eetkeuken met toegang naar de tuin.

De indeling en de afwerking van de 4 badkamers en 4 toiletten zijn ook door VIAnatasha ontworpen. In de toiletten en de master badkamer zijn op maat gemaakte wastafelmeubels geplaatst. Gezien het aantal verdiepingen moest de nieuwe indeling praktisch zijn maar de woning moest ook een internationale, moderne sfeer ademen.

En het resultaat heeft zijn vruchten afgeworpen. Binnen een zeer korte tijd heeft deze fantastische familiewoning nieuwe bewoners gevonden. VIAnatasha wenst dit Engelse gezin ontzettend veel woonplezier in dit geweldige familiehuis!

Meest recente projecten